Labdarúgó NB I

2022.02.22. 21:17

Bese Barnabás a MOL Fehérvárhoz igazolt

A 27 éves jobbhátvéd a Csepel, a Ferencváros és az MTK Budapest utánpótlásában nevelkedett, majd a francia Le Havre és a belga Leuven játékosa volt.

A 23-szoros válogatott Bese Barnabás kedden a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapatához igazolt.

A klub honlapja felidézte, hogy a 27 éves jobbhátvéd a Csepel, a Ferencváros és az MTK Budapest utánpótlásában nevelkedett, majd a francia Le Havre és a belga Leuven játékosa volt.

A válogatottban Bernd Storck után Szélesi Zoltán, Georges Leekens és Marco Rossi szövetségi kapitány is számított a játékára, és ott volt a 2016-os Európa-bajnokságon is.

Nem titok, hogy már többször felmerült a Vidibe igazolás lehetősége, örülök, hogy ez most sikerült. Michael Borisszal már dolgoztunk együtt, valamint a csapattársak közül is több játékost ismerek a válogatottból, így bízom benne, hogy könnyen fog menni a beilleszkedés - nyilatkozta Bese.

Hozzátette, szeretne olyan teljesítményt nyújtani, amelynek köszönhetően ismét meghívót kap a válogatottba.

A MOL Fehérvár FC sorozatban négy vereségnél jár az OTP Bank Ligában, és a tabella negyedik helyén áll.

Forrás: MTI

Borítókép: Bese Barnabás, a magyar labdarúgó-válogatott tagja sajtóértekezleten vesz részt a tallinni A. Le Coq Arenában 2018. október 15-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!