Labdarúgó NB I

2021.08.28. 22:48

Új csatára duplájával verte a Fehérvár az MTK-t

A hazai együttes Kenan Kodro góljaival, hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég MTK Budapestet és felléptek a tabella második helyére.

A MOL Fehérvár FC újonnan igazolt támadója, Kenan Kodro góljaival, hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég MTK Budapestet szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójában.

A fehérváriak győzelmükkel megelőzték az MTK-t és felléptek a tabella második helyére.

A Fehérvár kezdte veszélyesebben a meccset, sorra jöttek helyzetek – köztük egy lesgól is -, de a vezetést nem tudták megszerezni a hazaiak. Az MTK sokáig kapura teljesen veszélytelenül játszott, a szünet előtt azonban Gheorghe Grozav előbb kapufát lőtt, majd fejesből a vezetést is megszerezte a fővárosiaknak.

Fordulást követően alaposan megváltozott a játék képe: a vendégek támadtak és játszottak veszélyesen, míg a Vidi a tizenhatosig is nehezen jutott el. A 60. perctől újra felpörgött a Fehérvár és a frissen igazolt bosnyák Kenan Kodro büntetőjével, majd fejesgóljával megfordította és megnyerte a meccset.

OTP Bank Liga, 5. forduló:

MOL Fehérvár FC – MTK Budapest 2-1 (0-1)

MOL Aréna Sóstó, 2146 néző v.: Pintér Cs.

gólszerző: Kodro (73. – 11-esből, 79.), illetve Grozav (45+1.)

sárga lap: Weir (19.), Dimitrovic (59.), Ramadani (68.), Varju (72.), Grozav (75.), Perkovic (88.)

Fehérvár:

Kovácsik – Kojnok (Lüftner a szünetben), Rus, Musliu, Heister – Dárdai (Kovács I. 62.), Szendrei, Makarenko, Petrjak (Jallow 89.) – Zivzivadze (Szabó L. 80.), Nikolics (Kodro 62.)

MTK:

Mijatovic – Varju (Kocsis B. 83.), Perkovic, Nagy Zs. – Palincsár (Haraszti 83.), Weir, Ramadani, Dimitrovic (Kata 66.), Nagy B. (Balázs B. 66.) – Miovski, Grozav (Vancsa 77.)

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!