kigyógyult a vírusból

2020.09.29. 10:14

Sallói: az első pár napban alig bírtam kikelni az ágyból

Sallói Dániel, a Sporting Kansas City magyar labdarúgója kigyógyult a koronavírusos fertőzésből, hét végén pedig már szeretne pályára lépni.

Daniel Salloi of Sporting KC (top) vies for the ball with Cesar Montes of C.F Monterrey during their CONCACAF Champions League semifinal soccer game on April 11, 2019 at Children's Mercy Park in Kansas City, Kansas. (Photo by Tim Vizer / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Tim Vizer

A 24 éves támadó az M4 Sport Sporthíradó című műsorában elmondta: betegsége elején két-három napig nagyon rosszul érezte magát, lázas is volt és alig bírt kikelni az ágyból.

„Egy kicsit megütött a dolog. Akkor eléggé szenvedtem, de utána lassan rendbe jöttem, és szinte már semmi bajom nem volt, csak meg kellett várjam, amíg letelt a karantén”

- nyilatkozta. Hozzátette: a kéthetes karantén után elkezdte az edzéseket, előbb futott és kerékpározott, így tesztelték szervezetének teherbíró képességét.

„Az erőállapotomon látszódott ugyan, hogy nem edzettem két hétig, de szerencsére nem éreztem semmi különösebb problémát a szívemmel és a tüdőmmel sem.

Ennek valószínű az az oka, hogy sportolóként gyorsan átmegy a vírus a szervezetünkön, és ezért hamarabb felépülünk. A következő edzésen már a csapattal lehetek, és hét végén valószínű visszatérhetek a pályára is” – mondta.

Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszában a Sporting Kansas City 13 mérkőzésen 20 pontot szerzett – legutóbbi két találkozóján viszont egyet sem -, és a harmadik helyen áll a nyugati főcsoportban. Sallói két mérkőzésen léphetett pályára a szezonban. A Sporting Kansas City legközelebb a szombati játéknapon, a Houston Dynamo vendégeként szerepel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!