blues

2018.06.18. 16:03

Hobo életmű koncertre készül

A Papp László Budapest Sportarénában egy előadásban felmutatja 50 évesnél hosszabb pályájának legfontosabb elemeit.

Budapest, 2018. június 5. Hobo (Földes László) blues- és rockénekes, dalszerzõ a Volt egyszer egy Ifipark koncertsorozat budapesti sajtótájékoztatóján 2018. június 5-én. A budai Várkert Bazárban június 29-tõl szeptember 7-ig az Omega, D. Nagy Lajos, Hobo, az Apostol és a Dinamit lép fel. MTI Fotó: Mohai Balázs

Fotó: Mohai Balázs

Viharban születtem címmel életmű koncertet ad Hobo 2019. március 30-án a Papp László Budapest Sportarénában, melynek keretében egy előadásban felmutatja 50 évesnél hosszabb pályájának legfontosabb elemeit.

Amivel kezdtem, a fekete blues, a Stones, a Doors, Hendrix magyarra fordított számait, a Hobo Blues Band számomra legfontosabb dalait, a költészet szolgálatát és tiszteletét, ami gyermekkorom óta végigkíséri életemet és legújabb művem, a Hé, Magyar Joe lemez egy részét, ami szeptemberben jelenik meg és novemberben kerül színpadra a Nemzeti Színházban.

A műsorban fellép Hobo néhány új és régi alkotótársa, többek között Póka Egon és Tátrai Tibor, de ott lesz Deák Bill Gyula és Cserhalmi György is.

Borítókép: Hobo (Földes László) blues- és rockénekes, dalszerző a Volt egyszer egy Ifipark koncertsorozat budapesti sajtótájékoztatóján 2018. június 5-én. A budai Várkert Bazárban június 29-től szeptember 7-ig az Omega, D. Nagy Lajos, Hobo, az Apostol és a Dinamit lép fel.

MTI Fotó: Mohai Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!