Ország-világ

2020.11.13. 15:15

„Vége. Befejeztem” – Végleg búcsúzik a színháztól Törőcsik Mari

Fájdalmas kijelentést tett Törőcsik Mari. A színésznő végleg elbúcsúzik a színháztól, mert egészsége nem engedi, hogy újra színpadra lépjen.

Forrás: Kallos Bea / MTI

Nagyon óvatos a koronavírus miatt Törőcsik Mari, a színésznő egy kis faluban, Velemben él. Alig fogad látogatókat, és kimozdulni sem szokott. A színpadtól pedig már végleg elbúcsúzott, egyedül a gyerekei tartják benne a lelket.

„A gyerekeimért élek, ők tartanak életben.

A színháztól már elbúcsúztam. Sokáig reménykedtem abban, hogy játszani fogok még a Nemzetiben. Hát nem. Vége.

Befejeztem. Ez is elmúlt, mint sok minden más. De ami volt, annak így vagy úgy nyoma marad. Szerettem nagyon, ha megtapsoltak. De vigyáznom kell, nehogy hörghurutot kapjak. A tüdőgyulladás nekem a véget jelentené. Filmben és színpadon sokszor meghaltam. Azt eljátszottam. Klinikai halott a valóságban voltam, de visszajöttem. Még itt vagyok, mert még mindig azt mondom: élni jó! Még akkor is, ha olykor szörnyű nehéz„ – nyilatkozott a Best Magazinnak Törőcsik Mari, aki mostanában gyakran úgy érzi, teljesen összeroppant.

Szerencsére azonban végül mindig összeszedi magát, és igyekszik a dolgok pozitív oldalát nézni.

„Van egy óriási dolog az életben, ami mindig, a legrosszabb helyzetből is kimentett. Az, hogy szeretnek, és az, hogy én is szerethetek. Ehhez tartom magam. Élni kell, amíg Isten engedi. És örülni minden percnek.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!