örömzene

2020.06.06. 07:46

Szentendrén szerenádozik az Óbudai Danubia Zenekar

Az Óbudai Danubia Zenekar művészei hat alkalommal adnak félórás minikoncerteket a Szentendrei Kulturális Központ Kultszerenád sorozatában.

Az első szombaton a szentendrei Vujicsics Tihamér Alapfokú Művészeti iskola művésztanárai és növendékei zenélnek, az Óbudai Danubia Zenekar muzsikusai pedig június 13-án, 20-án és 27-én napi két koncerttel, minden alkalommal más helyszínen várják a közönséget. A koncerteken klasszikus és kortárs művek, feldolgozások lesznek hallhatók vonós és fúvós formációk előadásában – közölte a zenekar.

A Szentendrei Kulturális Központ szervezésében április óta minden szombaton rövid, élőzenei koncertet hallhat egy-egy lakóközösség. Az online tartalomszolgáltatás mellett azokat a lakosokat is szeretnék elérni, akik nem használnak internetet. A tavaszi hónapokban jazz, blues és könnyűzenei művek szólaltak meg, a június a klasszikus zenéé lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!