varázslatos hangszer

2019.09.15. 22:43

Októberben rendezik a nemzetközi hárfafesztivált Gödöllőn

A Gödöllői Királyi Kastélyban 21. alkalommal megrendezésre kerülő fesztiválon számos koncert, hangszerbemutató és kiállítás is várja az érdeklődőket.

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A szervezők tájékoztatása szerint a fesztivált Kertesi Ingrid és Vigh Andrea ének-hárfaesttel nyitja, másnap Farkas Mira Junior Prima-díjas hárfaművész Varga Oszkárral és Devich Gergellyel ad koncertet.

Október 5-én fiatal tehetségek, Jenei Erzsébet és Goda Sára mutatkoznak be ingyenes koncerten, majd a svájci Joel von Lerber ad szólóestet.

A fesztivál zárónapján délelőtt Vigh Andrea tart ingyenes hárfabemutató koncertet, este pedig Maria Graf lép színpadra az Accord Quartet közreműködésével.

A hárfakiállításon az érdeklődők megismerkedhetnek Anne-Marie és Gérard David (Svájc), valamint a Salvi, a Lyon&Healy és a Camac hárfagyárak hangszereivel, amelyeket a hangversenyek előtt és után meg is szólaltathatnak a látogatók.

Az ingyenes délelőtti koncertekre regisztrálni kell a [email protected] e-mail-címen.

Borítókép: Vigh Andrea hárfabemutató koncertjét hallgatják az érdeklődők a 19. Nemzetközi Hárfafesztiválon az Andrássy Egyetem Tükörtermében 2017. október 6-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!