Halottak napja

2018.10.27. 11:10

Mága Zoltán és zenekara ad koncertet a Fiumei úti sírkertben

A Fiumei úti sírkert ravatalozója előtti Kegyeleti Parkban Mága Zoltán Budapesti Primarius Szimfonikus Kamarazenekarának ingyenes koncertjére várja az érdeklődőket a Nemzeti Örökség Intézete (NÖRI) november 1-jén délután.

Forrás: MW

Fotó: TBD

Az idei koncerten felhangzik többek között Johann Sebastian Bach és Charles Gounod közös szerzeményében az Ave Maria, Johann Sebastian Bach Air című szvitje, Franz Schubert Ave Mariája és Tomaso Albinoni legismertebb műve, az Adagio is – olvasható a NÖRI közleményében.

A Fiumei úti sírkert mindenszentek és halottak napja alkalmából meghosszabbított nyitvatartással várja az emlékezőket, hozzátartozókat.

Szombattól október 30-ig és november 5-től 9-ig reggel 7 és este 6 óra között, október 31-től november 4-ig este 8 óráig látogatható a Nemzeti emlékhely. A Kossuth- és a Deák-mauzóleum november 1-jén és 2-án szabadon megtekinthető, a parkolás a temető területén október 27-től november 4-ig ingyenes.

Borítóképünkön Mága Zoltán

Fotó: Tóth-Blum Dániel / MW

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!