Őrizetben a gyanúsított

2022.07.18. 10:17

Tanítónő volt a polgárdi gyilkosság áldozata

Szombat este egy 71 éves asszony holttestét találta meg a rendőrség a nő otthonának garázsában.

Megszólalt egy helybéli, akitől a Feol.hu megtudta: az áldozat korábban Polgárdi iskolájában tanított, és mindenki nagyon szerette. A tragikus esettel kapcsolatban a lap kérdésére a hölgy elmondta, úgy tudja, a szomszédok tettek bejelentést a rendőrségen, mert szombaton már nem látták mozogni az udvaron az egykori tanítónőt, aki az iskolában végzett munkája mellett magántanítványokat is oktatott. 

"Kiment a rendőrség, vérben úszott minden, és nem találták a testet. Nem tudom, hogy ez csak pletyka-e, vagy van alapja, de állítólag zsákba csomagolva találták meg a fészerben" – mondta el a helybéli nő, hogy információi szerint mi történt a családi háznál.

Nemrégiben a rendőrség azonban újabb információkat közölt a gyilkossággal kapcsolatban. Közleményük szerint a bejelentés tartalma az volt, hogy az idős hölgyet a családja nem találja, telefonja ki van kapcsolva, hollétéről ismerőseinek sincs információja, egyik hozzátartozója pedig a házhoz tartozó közös udvaron több helyen is vérnyomokat talált.

A kiérkező rendőrök a kutatást azonnal megkezdték, mely során a 71. életévében lévő nő holtestét 21 óra 15 perckor az ingatlan kertjében lévő garázsban elrejtve találták meg.

Mint a Tények.hu videójából kiderül, a szobafestő egy hónapja költözött a nyugdíjas tanárnő mellé, akivel vélhetően pénze miatt végzett. 

A rendőrök elfogták az áldozat 47 éves szomszédját, majd a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és fogdába szállították.

Illusztráció: Shutterstock
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!