Fájdalom

2022.07.23. 07:43

„Sosem fogom feldolgozni, hogy nincs többé” – zokogta az öngyilkos karcagi fiú édesanyja

Tönkrement az élete annak az asszonynak, akinek a fia egy évvel ezelőtt felakasztotta magát a karcagi rendőrség fogdájában. A 26 évesen elhunyt Krisztiánt már eltemették, az asszony pedig úgy érzi, senki sem szolgáltat igazságot Krisztián haláláért.

Dabis Melinda egy éve próbál magyarázatot találni fia öngyilkosságára. Bármennyire is szerette Krisztiánt, nem sikerült őt minden rossztól megóvnia. A 26 éves fiatalember többször is zűrbe keveredett, és megesett, hogy saját szeretteit meglopta. Az elkeseredett nő szerette volna a fiát észhez téríteni, ezért feljelentette a ceglédi rendőrségen. 

A férfit be is vitték egy rongálás után, a fogdán pedig felakasztotta magát.

A család feljelentést tett, mert úgy ítélte meg, hogy a rendőrségi személyzet megakadályozhatta volna a tragédiát, ám az ügyet végül lezárták, és megállapították, hogy senki nem vonható felelősségre.

A Bors most elérte a gyászoló nőt, aki úgy érzi, egyre kevesebbet ér az élete.

Dabis Krisztián az anyjával, Melindával. A férfi a ceglédi rendőrségen akasztotta fel magát
Melinda örökké gyászolni fog

Most éppen pénzt osztok a postán a nyugdíjasoknak. Szerencsére sikerült itt elhelyezkednem. Szeretem ezt a munkát – mondta a Borsnak Melinda, az elhunyt férfi édesanyja, akinek élete egyébként a tragédia óta folyamatosan egyre nehezebbé vált. A minap szembesült azzal, hogy a házassága végérvényesen menthetetlenné vált.

A férjem úgy döntött, hogy máshol keresi a boldogságot, amit nem tűrhetek. Most a munkahelyemen szabadnapot kérek a jövő hétre, hogy elmehessek az ügyvédemhez. Úgy döntöttem, hogy benyújtom a válópertMost a munkahelyemen szabadnapot kérek a jövő hétre, hogy elmehessek az ügyvédemhez. Úgy döntöttem, hogy benyújtom a válópert – zokogta az édesanya, aki a fia tavaly júliusi halála óta sem tudta feldolgozni gyermeke elvesztését.

Amióta Lütyő itt hagyott bennünket, minden megváltozott. Tudom, hogy voltak problémák a fiammal, de én igazán mellette álltam. Gyakran én pénzeltem, hogy enni tudjon, vagy vehessen valamit a négy gyermekének. Rongálásért vonták a rendőrök kérdőre, azért volt bent a fogdán a végzetes napon. Azt nem várta meg, hogy kiengedjék, pedig éppen lejárt volna a 3 napos fogvatartás. Sosem fogom feldolgozni, hogy a fiam nincs többé – mondta Melinda.

Az asszony most azt tervezi, hogy a 12 éves kislányával kezd új életet. A többi gyermeke férjnél van vagy megnősült.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!