Családi dráma

2022.07.29. 18:50

Sokkot kaptak a nyírpilisiek: felakasztva találták meg a várandós Mariannt

Felakasztva találtak rá egy várandós nyírpilisi nő holttestére. A helyiek biztosak abban, hogy Mariann nem lett öngyilkos, haláláért párját, F. Pált teszik felelőssé, akit a rejtélyes haláleset másnapján baltával támadt nevelőapjára. A falu összefogott, hogy lebuktassa Pált.

Rejtélyes haláleset miatt forrnak az indulatok egy apró Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei faluban, Nyírpilisben. A napokban holtan találták a település egyik szeretett tagját, az éppen várandós Mariannt.

Áldott állapotban volt

Az asszony holttestét a házban találták meg, úgy tudni, hogy felakasztotta magát. A helyiek azonban korántsem biztosak ebben, mi több, úgy vélik, hogy Mariann párjának, F. Pálnak is köze lehetett Mariann halálához:

- Áldott állapotban volt, nagyon várta a kicsit, így kizártnak tartom, hogy maga ellen fordult volna, méghozzá ilyen borzalmas módon. Egyszerűen nem tudom róla ezt elhinni– mondta a Borsnak a fiatalasszony egyik gyászoló barátja, aki szerint F. Pál agresszív férfi, sokan Mariann ismerősei közül nem is nézték jó szemmel, hogy együtt vannak, féltették a nőt. Nem csoda, hogy így vélekedtek, ugyanis Mariann rejtélyes halála után F. Pál brutálisan rátámadt nevelőapjára: a 65 éves férfit kétszer is baltával ütötte meg, majd fogta magát, és elmenekült.

Mariannt mindenki szerette, képtelenek elhinni, hogy öngyilkos lett

Hajtóvadászatot indított a falu

A nyírpilisiek ezért egy emberként összefogtak, és valóságos hajtóvadászatot indítottak ellene, míg végül úgy tudjuk, ők bukkantak rá, és szóltak hollétéről a zsaruknak:

- A kertjük végében bujkált, ami nem is kert, hanem valóságos erdő. Ott találták meg egy bokor alatt. Maradjunk annyiban, hogy szerencséje volt, hogy a helyiek végül a rendőrökre bízták a dolgot– mesélte a Borsnak egy helyi.

A lap információi szerint a rendőrök nagy készültséggel mentek Pálért, ugyanis hatalmas tömeg gyűlt össze az elfogására.

 

Pál a kertjükben rejtőzködött, de a falusiak rábukkantak

A rendőrség szerint öngyilkos lett

- Csak úgy özönlöttek az emberek, mert Mariannt mindenki szerette, és nem tudjuk elhinni, hogy ezt az egészet ő tette magával. Bár őt nem hozza már vissza, de némi elégtételt jelent, hogy rácsok mögé kerül– szögezte le.

 A zsaruk végül emberölés kísérlete miatt letartóztatták a férfit, és kezdeményezték is előzetes letartóztatását. A Bors kérdésére elmondták, hogy Mariann halálának ügyében nem találták idegenkezűség nyomát, az esetet közigazgatási eljárás keretei között vizsgálják.

A nyírpilisi nő, aki a rendőrség szerint önkezűleg vetett véget az életének párjával közös otthonukban, két gyermeket hagyott hátra. 

A pár kapcsolata titkos volt, az öngyilkos nő ugyanis féltestvére volt a férfinak.

A meghalt asszony egyik barátnője névtelenül, telefonon nyilatkozva az RTL Híradójának azt mondta, Mariann legnagyobb félelme az volt, hogy a 2 és 4 éves gyermekeit a vérfertőző kapcsolata miatt elveszik tőle. A rendőrség már vizsgálódott is a viszony miatt a párnál.

Van segítség!

 Ha bajban van, vagy másokon segítene, itt segítséget kaphat: Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat: +36-80-20-55-20 A Kapcsolj egyből projekt honlapja: https://www.kapcsoljegybol.hu/ Magyar Lelki Elsősegély Szolgálatok (LESZ) segélyvonala: 116-123
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!