Szörnyű tragédia

2022.07.29. 08:50

Két hónapos csecsemőt hagyott hátra az M1-es horrorbaleset áldozata

A kamionos megpróbálta elkerülni az ütközést, de elkerülhetetlen volt. Úgy tudni, hogy egy kamera rögzítette az egész szörnyűséget.

Mint arról a Bors is beszámolt, hosszú órákra lezárták csütörtökön az M1-es autópálya zsámbéki szakaszát, a 28-as kilométernél ugyanis szörnyű baleset történt:

két kamionos rohant egymásba, az ütközés pedig olyan erejű volt, hogy az egyik sofőr a helyszínen meghalt.

Bár a becsapódó kamion rendszáma szlovák volt, lapunk úgy tudja, hogy mindkét járművet magyar sofőr vezette.

A beszámolók szerint az ütközés olyan brutális erejű volt, hogy mindkét kamion szétzúzódott, az elöl haladóba belerohanó teherautó eleje pedig a felismerhetetlenségig összeroncsolódott.

Szörnyű volt a helyszín, az a kamion elöl úgy nézett ki, mintha satuba fogták volna. Már akkor látszott, hogy aki benne ült, sajnos nem élhette túl, ha mégis, ahhoz óriási szerencse kellett volna mondta a Borsnak egy szemtanú. Bár a sofőrt megpróbálták megmenteni, már nem lehetett rajta segíteni, úgy tudni, hogy a férfi egy két hónapos kisbaba apukája volt. 

A lap információi szerint az elöl haladó kamion női sofőrje látta, hogy a mögötte érkező kamionostársa már nem tud megállni, megpróbálta elkerülni a balesetet, de hiába kezdte a monstrumot a gyorsítósávba kormányozni, esélye sem volt az elkerülésre. Azt, hogy pontosan mi okozta a balesetet, egyelőre nem tudni, azonban lehetséges, hogy egy arra járó kocsi fedélzeti kamerája felvételt készített a tragédiáról, ami tisztázhatja majd a körülményeket. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!