Feldolgozhatatlan fájdalom

2022.07.09. 10:50

Hajdúhadházi tragédia: a család nem hibáztatja a kétéves Natikát elgázoló sofőrt

A házból kiszaladó kislányt egy kisteherautó ütötte el, a kocsi éppen nagypapáját hozta haza a munkából.

Kisteherautó gázolta halálra a két éves Natikát, aki egy közeli házból rohant ki a jármű elé az Akácfa utcában. A gyermekkel azonnal az orvoshoz rohant a zokogó család, a helyi ügyeleten azonban már semmit nem tudtak tenni érte - írja a Bors.

A borzalmas esetet tetézte, hogy a kisteherautó éppen Natika nagypapáját hozta haza, a kocsin ülő munkások útépítési munkálatokat végeztek a környéken, a nagyszülő pedig már kiszállt az autóból, és pár mondatos köszönés után a platós kocsi már ment volna tovább.

Ez idő alatt Natika valahogyan kiszökött a házból, és a kisteherautó alá került.

Forrás: Molnár Péter / haon.hu

A család éppen ünnepségre készült eközben bent, csak egy pillanatra vették le vigyázó szemüket a kislányról:

Szülinapot ünnepeltek volna, arra készültek, de kizártnak tartom, hogy ne figyeltek volna Natira, egyetlen gyerekként mindig nagyon vigyáztak rá a szülei, valószínűleg a nagyszülő érkezése miatt volt nyitva a kapu is

– mesélték lapunknak a helyiek. A Haon úgy tudja, hogy a család senkit nem hibáztat, mint mondták, tragikus baleset történt, és a kisteherautó sofőrjét ismerték és szerették a környéken, gyakran játszott és focizott a helyi gyerekekkel. Információink szerint a szülők és a rokonság, de még a környék is gyászba borult:

Nagyon sajnáljuk őket, Natika volt a szemük fénye, nem tudjuk, hogyan heverik ki a történteket. Reméljük, hogy az összetartó család segít a legszörnyűbb percekben
– tették hozzá az ismerősök. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!