Megdöbbentő

2022.07.26. 18:36

Élő videóban közvetítette a vésztői nő, ahogy véresre ver egy idős férfit

A nő korábban tett ígéretét váltotta be. A rendőrök önbíráskodás miatt előállították.

Két élő videót osztott meg közösségi oldalán a napokban a vésztői nő: az egyiket vasárnap, a másikat pedig kedden. Előbbiben arról beszélt, hogy bent van a kórházban, de amint hazamegy, sokak „meg lesznek abálva”, „ki lesznek irtva” az egyik vésztői utcából – írja a beol.hu.

Több embert megfenyegetett, mint fogalmazott, száz százalék, hogy fejbe lövi őket, hogy macsétával elvágja a nyakukat.

Keddi videóját azzal kezdte: megígérte, hogy megveri ezeket az embereket. 

Kérte a nézőit, hogy osszák meg a videóját, melynek elején látszik, ahogy bemegy egy portára, ahol üvöltözve, a bejárati ajtót rugdosva követeli, hogy nyissák ki. Bejut, és bár több kérdést is feltesz a házban lévő idős férfinak – hol van M., mi lett a pénzzel –, azonnal ütni kezdi a férfi fejét.

A videón az artikulálatlanul üvöltő nő hangja mellett olykor hallható az idős férfi hangja is, amint kéri: „hagyjál már”.

Megmondtam, hogy eljövök, aki nem bír magával, mindenki kap

– mondja a nő, majd tovább üti, rúgja a védekezésre már képtelen, földön fekvő idős férfit. Előkerül egy lábas is, azzal üti a férfi fejét... A videó egy pontján az látszódik, hogy a nő a hajánál fogva megragadja a férfit és felrángatja a földről a kamera felé fordítva az arcát, majd újra ellöki. A háttérben ekkor megjelenik egy másik férfi, szétnéz, de nem tesz semmit, hogy az őrjöngő asszonyt megfékezze.

Miközben a nő folyamatosan üvölt, M.-et és a pénzt keresi az idős férfin, továbbra sem hagy fel a bántalmazással. 

„Mindenki így jár, aki ezt csinálja” – mondja bele a kamerába, majd széttör egy tányért a férfi fején.

Öt és fél perc után a nő szemmel láthatóan fárad, kiszól a szobából: „te meg hozzál be vizet!”, és közli, hogy hívja a mentőket.

Itt van, szétvertem, ömlik belőle a vér. Megmondtam, velem senki, senki! Levettétek az öreget pénzzel? Nem, akkor miből van cigarettád, köcsög? 

– kérdezi a férfit. A videó végén a nő elköszön nézőitől.

Az élő közvetítés alatt számos komment érkezett, a beol.hu cikkének publikálásának pillanatában már több mint 1400-an írtak véleményt a videóhoz. A legtöbben mélységesen elítélik a nő tettét.

Te bolond állat hogy szomorodj meg egy életen keresztül. Nem érdemled meg a szabad életet téged be kéne zárni örökre – írja az egyik kommentelő.

„Mit csináltál??? Meg a párod is végig nézte hagyta társ tettes ő is! Nem volt annyi esze hogy leállítson!! Szégyene vagy Vésztőnek!” – szólt hozzá egy másik néző.

Többen persze nem tétlenül nézték végig a brutális képsort, jelezték a történteket a rendőrségnek.

„Mennek érted nem sokára a villogós tütük🚓🚓🚓” – szólt az egyik komment.

A rendőrök azonnal intézkedtek

A brutális esettel kapcsolatban a beol.hu megkereste a rendőrséget. Kérdésükre elmondták: lakossági bejelentés alapján intézkedtek kedden 11 óra 30 perc körül Vésztőn, egy lakóházban. A gyanú szerint a bejelentés idején egy vésztői nő bántalmazott egy férfit. Ezért a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei előállították a 36 éves nőt, akit a nyomozók önbíráskodás elkövetésével gyanúsítanak. A bántalmazott férfi az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrség a nőt őrizetbe veszi. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!