Tragédia

2022.07.25. 10:55

A mélybe vetette magát egy fiatal lány Szekszárdon

Nagy csődület volt Szekszárdon a Babits Mihály Kulturális Központ környékén vasárnap a déli órákban. A helyszínen lévő emberek szerint valaki leugrott a százhatvanas épületegyüttes tetejéről.

A helyszínen rendőr- és mentőautó is volt. A Facebook „Szekszárdon hallottam” elnevezésű csoportjában is felröppent hír, valaki öngyilkos lett vasárnap. Kommentáradat követte a posztot, valaki azt írta, ők hívták ki a mentőket, mert egy fiatal lány a mélybe vetette magát, ám a bejegyzést minden hozzászólással együtt azóta törölték a közösségi oldalról. Délután fél három körül még mindig sok ember állt az utcán, de hogy ki és miért vetette magát a mélybe, azt senki nem tudta. 

A teol.hu kereste a Tolna Megyei Rendőr-Főkapitányságot az ügyben, de hivatalos tájékoztatást nem kaptak, feltehetően az eset kivizsgálása után hivatalos formában értesítik a sajtó munkatársait. 

A helyszínen tartózkodók szörnyülködtek, sokan csak szóbeszédből értesültek az eseményről, hiszen a helyszínen dolgozó rendőrök és mentősök sem nyilatkoztak.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!