Ez gyors volt

2022.05.11. 13:29

Most jött a hír: elkapták Berki Krisztián drogdílerét

Elfogták a múlt héten elhunyt Berki Krisztián dílerét.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, kábítószergyanús anyagot találtak Berki Krisztián IX. kerületi lakásán, ahol múlt hét pénteken holtan találták meg a hírességet. Később kiderült, ha bebizonyosodik, hogy valóban tudatmódosító szer volt nála, akkor a rendőrség hajtóvadászatot indíthat a híresség dílere után. A hatóságok gyors munkát végeztek, a Bors megtudta, máris elkapták az első terjesztőt.

– A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2022. május 6-án ismeretlen tettes ellen indított eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt. A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói május 10-én, Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A 42 éves K. István lakásán kábítószergyanús anyagokat – az előzetes adatok szerint összesen bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát –, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le – tájékoztatta a bulvárlapot a rendőrség.

A folyamatban lévő eljárásban kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó szereket foglaltak le. Az ügyben további gyanúsítások várhatók.

A Bors úgy tudja, Berki Krisztián dílerét fogták el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!