Megdöbbentő

2022.02.02. 15:02

Sínekre feküdt egy ember Debrecenben, majd elugrott a vonat elől (videó)

Másnak megfagyna a vér az ereiben, a videón szereplő személy viszont úgy tűnik, önként vállalta az életveszélyes kihívást.

Január elején ismeretlen fiatalok szaladgáltak a síneken az Ebes-Debrecen állomás közötti szakaszon, ezért a Debreceni Rendőrkapitányság eljárást folytat vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetése miatt. Akkor a Debrecen irányába tartó sebesvonat vezetője gyorsfékezésre és megállásra kényszerült, de személyi sérülés szerencsére nem történt.

Sajnos úgy tűnik, nem egyedi esetről van szó, hiszen a haon.hu-hoz nemrég érkezett egy olvasói felvétel, amely megörökített egy nagyon hasonló jelenetet. 

A videón az látszik, amint egy alak a síneken fekszik a Sámsoni úti vasúti átjáróban, majd mielőtt az éppen arra közlekedő vonat odaér, az illető felpattan és elszalad a kerítésnél tartózkodó társaihoz. A felháborodott olvasó tájékoztatása szerint a felvétel február 1-jén történt, a Záhony-Nyíregyháza felől közlekedő egyik vonat érkezésekor. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!