Kegyetlenség

2022.02.23. 13:21

Megrázó részletek: vízbe fojtva találtak rá egy férfira Porcsalmán

Holtan találtak porcsalmai otthonában egy 66 éves férfit.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság nyomozói kezdték meg a haláleset körülményeinek tisztázását, amihez a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói is csatlakoztak. A nyomozók arra jutottak – amit az előzetes orvosszakértői vélemény is megerősített –, hogy a férfit megölték.

Rövid időn belül el is fogtak egy porcsalmai nőt, aki egy ideje már rendszeresen látogatta a férfit otthonában.  

A  gyanú szerint február 21-én este J. M. 40 éves porcsalmai társával, Á. F. 20 éves porcsalmai fiatallal együtt kiment a férfi otthonába, akit altatóval kevert borral itattak le, hogy bódult állapotát kihasználva megszerezhessék pénzét és más értékeit. Kutatni kezdtek a lakásban, amit a férfi szóvá tett, ezért dulakodás alakult ki közöttük. 

Végül a fürdőszobába tuszkolták, és a fürdőkádban lévő vízbe fojtották.

Ezután az így megszerzett csaknem háromszázezer forint összegű készpénzzel, élelmiszerekkel, illatszerekkel és élvezeti cikkekkel, kávéval és dohányáruval távoztak. A nyomozók a nőt és a férfit is, még 2022. február 22-én elfogták.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói J. M. és Á. F. porcsalmai lakosokat nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A rendőrök a gyanúsítottak lakóhelyét átkutatták, ahol az áldozatuktól eltulajdonított élelmiszerek egy részét megtalálták és lefoglalták – írja a Bors.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!