Bulvár-celeb

2021.10.08. 05:55

„Nem tudok a kisfiam nélkül élni!” – ezt mondja a gyilkosság előtt az anya egy videón

Az egész országot megrázta annak a kétéves magyar kisfiúnak a halála, akit édesanyja gyilkolt meg Olaszországban. Előkerült egy videó, amit a nő a gyilkosság előtt nemsokkal rögzített. A kriminológus szerint a felvétel alapján az anya valóban szerette kisfiát és attól bomolhatott meg az elméje, hogy nem birtokolhatta tovább.

Forrás: police.hu

„Nem tudok a kisfiam nélkül élni!” Ezt mondta az a nő, aki brutálisan meggyilkolta a kisfiát Olaszországban. A Tények birtokába került egy videófelvétel, amelyet nem sokkal a gyilkosság előtt rögzített az anya. Ebben arról beszél, hogy mennyire szereti a gyerekét és tudja, hogy a bíróság döntése miatt már nincs esély rá, hogy visszakaphassa. Egy kriminológus szerint a zavart nő valóban szerethette a fiút, ezért ölhette meg.

A felvételen azt mondja:

„Nagyon szeretem a kisfiamat, nem tudok nélküle élni. Ha meglesz az elmeorvosi szakértői vélemény, nekem akkor sincs esélyem, hogy visszakapjam a kisfiamat. Nagyon nehéz. Nagyon szeretlek életem.”

Katalint hétfőn Olaszországban letartóztatták, ám még mindig tagadja a gyilkosságot. Azt állítja, Alexet megtámadták, amíg ő a gyerekjátékokat kereste az elhagyatott ház mellett, és nem ő tehet arról, hogy kisfia meghalt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!