felháborító

2021.08.06. 07:07

Négy kislányát is megerőszakolta egy nyolcgyerekes, hódmezővásárhelyi pedofil

Emellett rendszeresen meg is verte a kicsiket. Nem engedik ki a rácsok mögül, hiába kérte.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Továbbra is letartóztatás alatt marad az a hódmezővásárhelyi férfi, akivel szemben a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt emelt vádat – írja az Origo.

Az 52 éves férfival szemben azért indult büntetőeljárás,

mert 2014 és 2019 között nyolc gyermekéből négy kislányát megerőszakolta.

Emellett az is rendszeresen előfordult, hogy a férfi gyermekeit különféle háztartási eszközökkel bántotta, illetve velük megalázó, trágár kifejezéseket használva beszélt, ha feladataikat nem úgy teljesítették, ahogy ő elvárta. A gyermekek időként meg is sérültek.

A férfi ellen nyomozás indult, amelyben megállapították, hogy

magatartásával súlyosan megszegte a szülői feladatából adódó kötelességét, gyermekeinek súlyos szexuális és érzelmi traumát okozott, veszélyeztette testi, érzelmi és erkölcsi fejlődésüket.

A férfit kihallgatták, mindent tagadott. A gyanúsítottból vádlott lett. A vádemelés után is fenntartották a pedofil apa letartóztatását, aki ez ellen fellebbezést jelentett be.

A másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla egyetértve a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványával a fellebbezést nem tartotta alaposnak, mert úgy találják, hogy a férfi esetében a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye egyaránt fennáll. A férfi nem szabadul ki a rácsok mögül. A főügyben a Szegedi Törvényszéken hozhatnak majd ítéletet.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!