augusztusban indul a jelentkezés

2020.07.28. 13:18

Atomerőmű szakirányú továbbképzés indul Dunaújvárosban

Augusztus 1-24. között újra lehet jelentkezni az atomerőmű specifikus szakirányú továbbképzésre a Dunaújvárosi Egyetemen.

Az egyetem keddi közleménye szerint az atomerőművi üzemeltetési szakmérnök és szakember képzéseket a Paks II. Akadémia hat felsőoktatási intézménnyel közösen, köztük a Dunaújvárosi Egyetemmel együttműködésben hozta létre.

A Paks II. Zrt. anyagi támogatásával indítják a szakokat, ezért a Dunaújvárosi Egyetemen 25 jelentkező számára térítésmentes a képzés, de korlátozott számban lehetőség van a képzés önköltséges formában történő elvégzésére is.

A Paks II. Akadémia olyan képzési programot kínál, amely lehetővé teszi az elhelyezkedést az energetikai és nukleáris iparban. A szakirányú továbbképzés két féléve alatt a gyakorlatban hasznosítható tudást kapnak a résztvevők az atomerőmű technológiai folyamatairól, az üzemeltetés folyamatáról, a nukleáris biztonság alapjairól, az atomerőmű biztonságos működéséről – hívta fel a figyelmet az egyetem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!