van remény?

2020.11.10. 08:23

Testbeszédük alapján nincs még lezárva Szabó Ádám és Tóth Andi kapcsolata

Tétova mozdulatok, elfojtott könnyek, zavart mosoly – így viselkedett Szabó Ádám, amikor kihirdették, megnyerte a Sztárban sztárt. A szakértő szerint Tóth Andi és közte még nincs lezárva semmi.

Forrás: Móricz István

Szappanoperába illőre sikerült a Sztárban sztár befejezése. A döntő színpadán az egykori gyönyörű szerelmespár állt, akik tíz héten át hiába kerülgették egymást, a végére mégis ketten maradtak. Végül kettőjük közül a sármos énekes-harmonikás került ki a show győzteseként. A Bors azonban kiszúrta, és egy testbeszédszakértőt ki is faggatott arról, hogy mintha Ádám boldogsága nem lett volna felhőtlen.

Fotó: Móricz István

Abszolút látszik, hogy Ádám szívesebben odaadta volna Andinak a győzelmet.

„Egyszerűen nem tudta, hogy sírjon vagy nevessen. Mintha azt mondta volna: „Jaj, mi lesz most Andival?” A könnyei annak is szóltak, hogy elnyerte volt szerelme elől a győzelmet, s ezzel még távolabb tolta magától, amit talán nem szeretne. Őket elnézve azt gondolom, egész biztosan nem beszélhetünk még múlt időről, ami az érzelmeket illeti” – mondta a Borsnak Gesztelyi Tamás párkapcsolati tanácsadó, akinek meglátását Ádám sem tagadta.

Gesztelyi Tamás

Ádám mellett persze Tóth Andi gesztusai is árulkodóak voltak a szakértő szerint, attól függetlenül is, hogy szimpla kézfogással gratulált az exének.

Andin úgy tűnt, Ádámmal ellentétben az esélyesek nyugalmával van jelen a döntő pillanatában, de ettől függetlenül kedvesség látszódott az arcán, amikor mégsem az ő nevét mondták ki.

Egész pontosan azt lehet leolvasni róla, hogy: „De cuki vagy, de ne szerénykedj, Ádám, ezt megnyerted!” – állítja Gesztelyi Tamás, aki szerint az énekesnő őszinte, nyitott tekintete is reményt keltő, ami a kettejük jövőjét illeti…

Fotó: Móricz István

„Nem volt százszázalékos az örömöm, mert ez egy faramuci helyzet volt. Én Andi győzelmének is nagyon örültem volna, szívesen odaadtam volna neki az első helyet. Bár a párkapcsolatunk már a múlté, nem volt egyszerű ez az egész, és hogy pont vele álltunk ott. Hirtelen nem tudtam, hogy mit is érzek pontosan, azonkívül, hogy nagyon hálás vagyok az embereknek, kollégáknak, mindenkinek…” – mondta a lapnak Ádám.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!