Bulvár-celeb

2021.05.21. 17:50

Pár másodperc, mindössze ennyin múlt, hogy Bódi Csabi nem halt meg

Bódi Csabi luxusautója kigyulladt, miközben a zenész benne ült.

Forrás: Bors

A kis híján tragédiába torkollt eset 2018. június 8-án történt. Egy négysávos úton haladt Bódi Csabi kocsijával, amikor mellé került egy másik autó, aminek utasai integettek és kiabáltak neki. Amikor a zenész lehúzta az ablakot, teljesen megdöbbent:

Szállj ki a kocsiból, önlik az olaj és ég az egész verda!

- kiabálták neki, mire Csabi azonnal félreállt, kipattant az autójából, még gyorsan felnyitotta a csomagtartót, hogy lát-e benne drága hangtechnikai eszközöket, majd hirtelen lezárt a központi zár, amit nem lehetett kinyitni.

Ha 15 másodperccel előtte még benne ülök, akkor örökre ott is maradok. Három év eltelt, de még mindig a történet hatása alatt vagyok. Meghalhattam volna...

- mesélte a Borsnak Bódi Csabi.

Azóta is félve ül kocsiba
Fotó: Bors

 

Arra sosem derült fény, hogy mi okozta a majdnem a zenész életébe kerülő tragédiát, mivel az autót gyakorlatilag beleégett az aszfaltba, nem tudták alaposabban megvizsgálni. Bódi Csabiban azonban mély nyomot hagyott az eset.

A kiégett kocsin egyébként nem volt CASCO, olyan 4,5-5 millió forintot buktam rajta. De legalább élek! Azóta – tudom, bátor vagyok – vettem egy ugyanolyan típust, csak fehéret, és született egy csodálatos kislányom is. Úgy érzem, végtelenül szerencsés ember vagyok, hogy élhetek és szerető családom van – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!