Bulvár-celeb

2023.08.09. 07:06

Berki Krisztián két lánya egyre jobban hasonlít egymásra

Berki Mazsi nemcsak a kislányát, a párját is megmutatta.

Forrás: Hot! magazin

Berki Mazsi egyre jobban képes mosolyogni a fényképeken, amelyek arról árulkodnak, hogy az élet ugyan tavaly nagy veszteség elé állította, most viszont olyasmivel ajándékozta meg, amire ő sem számított. 32. születésnapja alkalmából adott interjút a Hot! magazinnak.

– Ez egy határozottan jobb nyár, az idő sok mindenre gyógyír és megoldás, halványítja a történteket. Tavaly folyamatosan úton voltunk, menekültem a gondolataim elől, nyáron Balira utaztunk Emmácskával, sokat kellett foglalkoznom a lelkemmel. Az idei nyár nagyobb nyugalomban telik, legmesszebb Horvátországba utaztunk, az időnk nagy részét a Balatonon töltjük. Olyan emberekkel veszem körül magam, akiktől sok szeretet kapok. Minőségi időt töltök a szeretteimmel. Próbálom a lehető legjobban megélni a pillanatokat, próbálom megélni az örömöt, amit a gyermekem, a párom, a családom és a barátaim társasága nyújt – kezdte őszintén a magazinnak Mazsi.

Berki Mazsi párja segített bölcsődét választani a kicsinek

Az édesanya januárban döntött úgy, hogy a főváros forgataga után kipróbálja a vidéki életet.

Emmácska egyre jobban hasonlít Natira
Forrás: Instagram

– Székesfehérvárra költöztünk, és úgy érzem, jót tett nekünk a környezetváltozás a kislányommal. Minden sokkal nyugodtabb, a város pedig Budapesthez és a Balatonhoz is közel van. Együtt lakunk a párommal és a kislányával, és igazán hálás vagyok, hogy Zoli gondoskodik rólunk és szeret bennünket. Annak is örülök, hogy van még valaki, aki Emmát a testvéreként szereti – mondta meghatódva, és hozzátette, hogy még mindkettőjüknek van mit fejlődniük, a csiszolódáshoz idő kell.

Sokszor küzdök, bepánikolok attól, hogy úgy alakult az életünk, hogy egyedüli szülő vagyok Emma életében, hogy én vagyok az, akinek el kell majd indítania az úton, tőlem függ az értékrendje, a jövője. Ugyanakkor megnyugtat, hogy van egy pótapukája a kislányomnak.

Tudom azt, hogy egy életrevaló gyermeket szeretnék nevelni, ezért fontosnak tartom, hogy a férfienergia is szerepet kapjon a gyermekem életében, hogy a szigor és a fegyelem is meglegyen. Egyre gyakrabban kikérem Zoli véleményét, hisz ő az, akivel együtt élünk, akire támaszkodhatok. Miután ideköltöztünk, a párom segített bölcsődét választani Emmának. Bevallom, időnként nehéz kezelni ezt a helyzetet, és úgy dűlőre jutni, hogy egyik oldal se sérüljön, hogy egyik részről se legyenek túl nagy elvárások – folytatta.

 

 

További részletek a Hot! legfrissebb számában.

 


 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!