Bulvár-celeb

2023.05.09. 15:00

Megvan a vizsgálatok eredménye: hamarosan ez vár Galambos Lajosra!

Fordulat történt a trombitás ügyében, végre elkészült az orvosi szakvélemény.

MW

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Nagy volt a tétje annak az alapos orvosi vizsgálatnak, amelyen a napokban esett át Galambos Lajos. A zenész, mint ismert, április 26-án kezdte meg 3 év 6 hónapos börtönbüntetését a baracskai büntetés-végrehajtási intézetben, ahová állapota miatt magánmentővel érkezett, és ahonnan alig néhány nappal később leromlott állapota miatt a berettyóújfalui börtönkórházba szállították. 

Felmerült a lehetőség, hogy a trombitaművész büntetését esetleg félbeszakítják, hogy  megkaphassa a megfelelő orvosi ellátást. Érthető tehát, hogy a vizsgálat eredményét nemcsak Lajcsi, de a családtagjai és persze ügyvédje is nagyon várta. 

Dr. Csontos Zsolt a Borsnak elárulta, hogy kézhez kapták az eredményeket:

Galambos Lajos 
Fotó: Máté Krisztián / Forrás: Ripost

"Egyelőre nem született döntés abban a kérdésben, hogy megszakítják-e ügyfelem szabadságvesztésének letöltését. Ugyanakkor látva a papírokat, szakmailag nem látom indokoltnak a megszakítást és véleményem szerint nem is feltétlenül lenne ez hasznos"

– mondta a jogi szakember, aki azt is elmondta, hogy van most Galambos Lajos.

A büntetés-végrehajtásnak most az a feladata és egyben felelőssége is, hogy Galambos Lajos megfelelő ellátásban részesüljön és én úgy látom, hogy ennek érdekében mindent meg is tesznek. Ügyfelem ugyan fizikálisan gyenge, mivel csak kevés ételt vesz magához az állapota miatt, de lelkileg erős és méltósággal viseli a büntetését 

– magyarázta az ügyvéd, aki hozzátette, a vizsgálatok eredménye különösen védett egészségügyi adatnak minősül, így erről nem áll módjában nyilatkozni.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában