Bulvár-celeb

2023.02.22. 10:25

Kiderült, milyen betegségben szenved Galambos Lajos

Ezért nem kerülhet börtönbe?

Forrás: Origo

Orvos szakértő vizsgálta meg, tőle hallotta először a diagnózist, amelynek segítségével végül megúszta a februári bevonulását.

 

„Tüdőtágulásom van, úgynevezett keszonbetegségem, amitől gyakorta fulladok, köhögök, ezenkívül más problémám is van, ami kizárja azt, hogy bevonuljak.

 

Bővebben nem szeretnék beszélni a részletekről, de azt elmondhatom, hogy a betegségem gyógyíthatatlan és visszafordíthatatlan... Őszintén mondom, én örülnék a legjobban, ha bemehetnék a börtönbe, mert az azt jelentené, hogy nem vagyok beteg. Inkább egészségesen szeretném letölteni a büntetésemet, mint betegen kint maradni” – idézi a Bors Lagzi Lajcsit, akinek még orvos szakértő vizsgálja az ügyét.

Amennyiben a büntetés-végrehajtási bíró úgy látja, hogy nem jelent akadályt a zenész betegsége, be kell vonulnia, viszont ha rosszabbodna az állapota, félbeszakíthatja a börtönbüntetésének letöltését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában