Bulvár-celeb

2023.02.28. 10:50

A család különleges temetést tervez a villamosmegállóban elgázolt Boginak

Szörnyű feladat vár a családra.

Mécsesek a tragédia helyszínén

Forrás: Ripost

Február 19-én hajnalban a VIII. kerületi Harminckettesek tere 1. szám előtt egy kocsi a villamosmegállóba sodródott és elütött egy ott várakozó 23 éves nőt. Boglárka a helyszínen életét vesztette. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, és bár azóta több mint egy hét telt el, a helyszínen még mindig rengetegen gyászolják a fiatal lányt – írja a Ripost.

Most Boglárka családja osztotta meg a búcsúztatás részleteit közösségi oldalukon. Mint írják, március 10-én, délután 2 órakor vesznek tőle búcsút Szolnokon, a Szentlélek templomban. A búcsúztatás után Bogit együtt kísérik a gyászolók végső nyughelyére, a Református temetőbe.

„Mivel Boglárka kedvenc színe a kék, ezért kérjük a reá emlékezőket, hogy ha tehetik, a ruházatukban ez a szín jelenjen meg. Szeretnénk kérni, hogy lehetőség szerint egy szál virággal, esetleg kisméretű koszorúval búcsúzzanak el Tőle” 

– kérte a család.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában