Rossz hírek

2022.10.22. 05:50

Nagyon beteg Zalatnay Sarolta

Kínzó betegség gyötri Zalatnay Saroltát

Forrás: Ripost

Fotó: Laszlo Sulyok

Kínzó betegség gyötri Zalatnay Saroltát! A 74 éves énekesnő egy koncertje után fázhatott meg, annyira tombolt a színpadon, hogy teljesen kimelegedett, majd még ott maradt nedves pólóban dedikálni, ami egyenes út a megfázásig. A dolog később csak rosszabb lett, az orvos közölte is a diagnózist: influenza. Cininek ezért antibiotikumot kell szednie, és olyan rosszul volt, hogy még Szakcsi Lakatos Béla temetésére sem tudott elmenni, amit nagyon bánt - írja a Ripost.

 

"Igazából múlt hét csütörtök óta otthon vagyok, legfeljebb a kertbe megyek ki egy picit, ha ennyire szép az idő. Már egy kicsit jobban vagyok, de megmondom őszintén, olyan volt, mintha késsel hasogatnák a torkom. Aludni se tudtam fekve, csak ülve, olyan köhögőrohamok kínoztak. 

 

Egy előadóművésznek természetesen ez különösen fájó, már alig várom, hogy visszatérjek a színpadra, nagyon nagy dobásokat tervezünk még ebben az évben. Ami nagyon jót tett a lelkemnek, hogy kaptam a Magneotontól az értesítést, hogy a DR BRS-sel közös dalom, a Várlak még átlépte az egymillió megtekintést" - mesélte a betegsége ellenére lelkesen a Ripostnak Cini.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában