Bulvár-celeb

2022.10.28. 18:19

Hatalmas buli volt! Így ünnepeltek Dibusz Dénesék

A Ferencváros 1-1-es döntetlent ért el a Monaco ellen az Európa-liga csoportkörének ötödik fordulójában, amivel már biztosan elsőként végez a H-csoportban.

Fotó: Szabolcs László

Kristoffer Zachariassen 81. percben szerzett góljával kiharcolta a döntetlent a Ferencváros a Monaco elleni Európa-liga találkozón, és mivel a Crvena Zvezda legyőzte a Trabzonsport, ezzel eldőlt, 10 pontjával már biztosan csoportelső a magyar rekordbajnok és bejutott a legjobb 16 csapat közé.

"A mai találkozó egy érzelmileg túlfűtött találkozó volt, ugyanúgy, ahogy az előző két hazai mérkőzésünk is" - nyilatkozta a lefújás után Dibusz Dénes.

Egy felejthetetlen este. Aki itt volt, az nagyon élvezte, és megint egy katarzis, eufória lett a vége, nagyon örülünk, hogy ismét sikerült örömet szereznünk ennyi embernek

- mondta a csapatkapitány. Az ünneplés a helyszínen még hosszú ideig tartott, Dibuszék kimentek a szurkolókhoz és együtt buliztak velük, az ultrák vastapssal jutalmazták a történelmi továbbjutást, valamint közös éneklésbe is kezdtek - írja a Bors.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában