Nincs visszaút

2022.08.05. 06:55

Itt a vége! Válik Molnár Gusztáv és felesége

Vége szakadt Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien házasságának.

Válik Molnár Gusztáv színész és felesége. Ezt Fazekas Vivien jelentette be az Instagram-oldalán.

Kedves Mindenki! Köszönöm a kedves szavakat, az elismerő, elfogadó üzeneteket! Jól esik, hogy mellettem vagytok, támogattok!

 Itt szeretném röviden lenyilatkozni, hogy Gusztávval a házasságunknak vége szakadt! 

Nem szeretném megmagyarázni a miérteket, kérek mindenkit ezt tartsa tiszteletben! Az én lelkiismeretem teljes mértékig tiszta!

- írta Vivien.

Mint ismert, az RTL Klub színésze az alkoholproblémái miatt ugyan bevonult egy elvonóra, de egy hónap után a saját felelősségére kijött onnan. Ráadásul a bent töltött idő sem segített sokat az állapotán, feleségét például arra kötelezte, hogy minden este beszéljenek telefonon.

– Kitalálta, hogy minden este beszéljünk a központi telefonon, holott egy elvonón a kezelteket elvágják a külvilágtól, nem lehet náluk telefon, aminek oka van. Nekünk a céges közös dolgok miatt muszáj néha beszélnünk, de közel sem ennyit… Szóval minden este beszélnünk kellett, és ő elkezdett engem a telefonon keresztül is támadni, terrorizálni. Olyanokat mondott, hogy nekem bezzeg milyen jó, hogy én kint lehetek és élhetem az életem… Borzasztó élmény volt, már gyomorgörcsöm volt órákkal előtte, hogy megcsörrent volna a telefon – mesélte korábban Vivien.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában