Megrázó

2022.07.20. 19:39

Újabb felkavaró részletek derültek ki VV Anett állapotáról

Akár egy évig is tarthat, amíg teljesen rendbe jön.

Iszonyatos hír borzolja a kedélyeket napok óta: Béres Anett másfél héttel ezelőtt súlyos sérülésekkel, meztelenül, eszméletlen állapotban került kórházba.

Bár egyre több információ lát napvilágot, még mindig rengeteg a tisztázatlan körülmény az eset kapcsán.

Anett álmaiban sem gondolta, hogy ilyen szörnyű véget ér a siklósi lélektisztító szeánsz, amire Sáfrány Emesével együtt jelentkeztek. A két barátnő egy laza csajos estére készült, a napi gondokat hátrahagyva. Annak reményében vágtak bele a kalandba, hogy az önismeret útjára lépve, lelki problémáiktól megszabadulva, frissen, újult erővel, energiával telve térnek vissza a dolgos hétköznapokba - írja a Bors.

Ehelyett azonban az este folyamán elfogyasztott ayahuasca teakeverék a feltételezések szerint Anettnál olyan hallucinációkat generált, amelyek megijesztették, és önkívületi állapotban menekülésre késztették. Csak másnap találtak rá ruhátlanul, összetört csontokkal.

Egy közeli ismerőse elárult néhány információt az egykori valóságshow-hős állapotáról.

– Anett már túl van az életmentő műtéten. Felébredt, és a körülményekhez képest jól van. Sajnos a bordatörésen túl nemcsak a bokája tört szilánkosra, hanem a lába többi része is. A pécsi kórház orvosai szerint várhatóan egy év lesz a teljes felépülés! – mondta megtörten a HOT! magazinnak az ismerős, aki Sáfrány Emesével kapcsolatban is friss információkat árult el.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!