Kiderült az igazság

2022.07.27. 11:18

Kulcsár Edina rapper barátja megint Csutiról beszélt

A rapper tiszta vizet öntött a pohárba.

G.w.M eddig csak az interneten bonyolódott csatározásokba szerelme exférjével, de attól mereven elzárkózott, hogy konkrét nyilatkozatot tegyen kettejük viszonyáról. Utoljára másfél hónapja zördültek össze, azóta viszont látszólagos béke honol köztük. A rapper most tiszta vizet öntött a pohárba.

Egészséges, jó viszony van köztem és Csuti között. Nincsenek ellentétek, normalizálódtak a dolgaink- árulta el a rapper egy internetes műsorban, ami teljes terjedelmében szerda este kerül fel a YouTube-ra.

A két férfi közötti utolsó ütésváltásra másfél hónappal ezelőtt került sor, amikor Kulcsár Edina és a rapper megmutatták a közösségi felületeiken, hogy egy közös tetoválással pecsételték meg szerelmüket. Ekkor Csuti egy egyértelmű tüskét helyezett el a saját közösségi felületein: - Nincs ezzel az égvilágon semmi baj, szeretik egymást, miért ne varrathatnák magukra egymás nevét? Egyébként én is magamon viselem életem igaz szerelmeinek a nevét: Nina és Medox - emlékeztetett a Bors.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!