Fájdalmas történet

2022.07.06. 15:05

Kollányi Zsuzsinak pszichiátriai kezelésre volt szüksége

Az énekesnő 18-19 éves korában anorexiával küzdött, segítségre volt szüksége.

"Nagyon depressziós lettem, mert az anyukám elköltözött otthonról, és egyedül maradtam a három évvel fiatalabb öcsémmel. Az anorexia nagyon gyors lefutású volt esetemben, összesen 2-3 hónapig tartott: ez idő alatt sikerült leadnom nagyjából 30 kilót. Ennek az lett az eredménye, hogy 35 kiló alatt voltam a 172 cm magasságomhoz. Tehát az elég csekély súly, hogy ha azt nézzük, hogy most vagyok nagyjából 60 kiló. Így utólag belegondolva, eléggé riasztó, akkor azonban fel sem tűnt, hogy ez probléma lenne" - mesélte az énekesnő.

Az anorexiából átestem a bulimiába. Az előbbinek azért lett vége, mert elküldtek pszichiátriára, ahol mondták, hogy vagy befekszem, vagy hazamehetek, de az egy hét múlva esedékes kontrollra öt kilóval nehezebben kell érkeznem.
Mivel egyedül voltam az öcsémmel, nem engedhettem meg magamnak, hogy befeküdjek. Így, amikor hazamentem elkezdtem normálisan étkezni, amit a szervezetem hirtelen nem tudott feldolgozni" - mondta.

"Hazamentem a kórházból, ettem, az ételtől viszont belázasodtam, rosszul voltam. Azt se tudta a szervezetem, mit kezdjen hirtelen ennyi táplálékkal. Majd visszamentem az orvoshoz, megvolt az öt kiló plusz, de maga a probléma, a testképzavar ettől nem oldódott meg. Az elhagyatottság érzés, az, hogy nem foglalkozik velem a családom, hogy egyedül éreztem magam továbbra is ott volt" - árulta el egy interjúban Kollányi Zsuzsi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában