Szerelem

2022.07.07. 08:23

Kiderült: ezzel az ismert zenésszel jött össze Sáfrány Emese

Sáfrány Emese hónapokkal a szakítása után újra boldog. Legalábbis elindult ezen az úton. Erre lehet következtetni abból, hogy a minap a Duna-parton látták TNT Intivel szorosan összefonódva sétálni.

Sáfrány Emese április elején jelentette be, hogy csaknem négy év után gyermeke édesapjával, Ádámmal úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A légtornász azóta sem nyilatkozott a szakításukról, az utóbbi időszakban egyéves kisfiára, Nolenre koncentrált. Úgy tűnik, végre sikerült lezárnia a múltat, és tovább tudott lépni. A Bors egyik olvasója kedd este látta a Duna-parton sétálni a TNT zenekar egyik tagjával, Zuber Krisztián Intivel.

„Nem tagadom”

A helyzet félreérthetetlen, így a Bors a hozzájuk eljutott információval kereste meg Emesét, akit nagyon váratlanul ért a hívás, de röviden és tömören reagált a lapnak.

„Nem tagadom, láthattak miket, de a részletekről sem most, sem később nem szeretnék beszélni.

Mindenki tudja, hogy Ádámmal hónapok óta külön vagyunk. A bejelentésünket jóval megelőzte a szakításunk. Az eltelt időben folyamatosan azon dolgoztam, hogy lezárjam a múltamat, a kapcsolatomat a gyermekem édesapjával. Ahogy ez sikerült, én is sokkal nyitottabb lettem a világ felé” – kezdte Emese, majd hozzátette, Intivel még 2020-ban, egy főzőműsor forgatásán ismerkedtek meg.

„Nagyon jól éreztük magunkat”

„Fontos tisztázni, hogy akkor még mindketten párkapcsolatban éltünk, semmi sem alakult ki közöttünk. Egy ideje kezdtünk el beszélgetni, és ezáltal kerültünk közelebb egymáshoz. Azon most mindketten elmosolyogtunk, hogy az első komoly randink alkalmával úgymond lebuktunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy mindketten ismertek vagyunk, és nem is akartunk bujkálni, de egyelőre nem szerettük volna a köztünk, alakulóban lévő kapcsolatot a nagyvilág elé tárni. 

Nagyon jól éreztük magunkat, kedveljük egymást, de a jövőben ezzel és a magánéletünkkel kapcsolatban nem kívánunk nyilatkozni.

Nem tartottunk még ott, hogy mi ezt nyilvánossá tegyük” – jelentette ki a csinos édesanya.

Lezárta a múltat gyermeke apjával

Mindenkit megdöbbentett Emese, amikor három hónappal ezelőtt egy közleményben, a közösségi oldalán tudatta, hogy véget ért párjával a kapcsolata. Mint a magánélete nagy részét, ezt is szerette volna megtartani magának, ám végül úgy döntött, egyszer és utoljára beszél a szakításukról.

„Úgy látszik ez az év a szakítás éve… Nem gondoltam volna, hogy előbb-utóbb idáig jutunk és nyilvánossá kell tennem ezt a hírt, de sajnos Ádámmal már egy ideje különváltak útjaink. Egy közös célunk megmarad az életben, mégpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből. Valamiért így kellett alakulnia, és most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben. Őszintén köszönöm neked ezt a közel négy évet, a rengeteg nevetést, élményt, szenvedélyt, barátságot, a sok tanítást, amire melletted jöttem rá és természetesen fiunkat Nolent, hogy általad anya lehettem” – forgalmazott a légtornász.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!