Mindent elmondott

2022.07.14. 16:49

Kiderült a titok, ezzel foglalkozik Csuti új szerelme

Még a netezők is meglepődtek attól, amit Gina tett.

Néhány napja meglepő jelenség ütötte fel a fejét a Reddit egyik legnépszerűbb magyar csoportjában. A hazai celebekkel foglalkozó közösség tagjai rendszeresen osztják meg egymással az ismert emberekről szóló pletykákat, amelyeknek legutóbb Csuti csodaszép szerelme, Gina vált középpontjává - írja a Bors.

Nektek mi a véleményetek Csuti új párjáról? Csak nekem nem szimpi? Ismeri valaki, sztorik róla? Én akárhány képet látok róla, mindenhol olyan rumlis a háttér, hogy néha már inkább kitakarja.– írta posztjában egy felhasználó, akinek kicsit később egyenesen Gina válaszolt.

– Nem vagyok influencer, nem célom megfelelni, és az nem kupi, hanem pokrócok és a laptopom, monitorom, a második meg egy story – készülődés címen, barátnőm szobájában, ahol amúgy ők egész nyáron laknak, egy hotelben, ruhák itt ott, kitakartam, mert miért ne, meg mert nem az én ruháim.

Egyébként nyugodtan jöhet bármilyen kritika, tökéletesen tudom a hibáim, van bőven, de hála az égnek nem is a külsőmből vagy a social médiából szerettem volna sose megélni– írta válaszában Gina, akire aztán újabb gonosz kérdés várt.

– Akkor mi a becses foglalkozásod, ha szabad tudni? – tette fel a kérdést a poszt írója, aki ismét egy velős, őszinte választ kapott.

Egy amerikai multinál vagyok középvezető, van egy csapatom Budapesten, meg egy Skóciában, pénzügyi területen, lassan 9 éve multi környezetben dolgozom, volt pár “modell fotózásom”, smink, esküvői ruha – de teljesen civil vagyok.

– Értem én a csoport lényegét, de alapvetően én csak azért vagyok célkeresztben, mert a párom “ismert”, nem várom, hogy bárki szimpatikusnak/inspirálónak találjon, jelenleg rengeteg helyen kell megfelelnem a való életben, az instám tényleg teljesen szabadidő/saját célra van fent tartva, sose gondolkodtam, mit osztok meg, ami épp jól esik és amit én épp jobb/szebb pillanatnak élek meg, és ennyi – fogalmazott Gina.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!