Lenyűgöző képek

2022.07.11. 22:04

Ilyen gyönyörű menyasszony volt Dobó Ági

Tizenkét év és két gyermek után végre ünnepeltek.

Hosszú idő után végre megtartotta a lagziját Dobó Ági és Kis Csaba. A szerelmesek tizenkét éve alkotnak egy párt, két fiuk született, Benedikt 2013-ban, Nataniel pedig 2016-ban.

A lánykérés sokat váratott magára, Csaba 2020 nyarán tette fel a mindent eldöntő kérdést Áginak, aki már nagyon régóta vágyott arra, hogy eljegyezzék.

Az esküvőt eredetileg 2020 decemberében tartották volna, de a koronavírus felülírta a terveiket. Ági és Csaba korábban viszont elmondták, hogy idén nyáron egy nagyobb lagzira is készülnek, miután tavaly novemberben szűk körben megtartották a polgári szertartást.

A lagzi napja július 10-én el is jött, Birin, egy patinás kúriában esküdtek - ott, ahol Hódi Pamela és Berki Krisztián is tervezte a menyegzőt 2017-ben, ám ők az utolsó pillanatban lemondták azt.

A sztárvilág apraja-nagyja részt vett a nagy napon: a talpalávalót Oláh Gergő húzta, akit a felesége, Niki kísért el, de tiszteletét tette Meggyes Dávid és Stana Alexandra, Kucsera Gábor és Tápai Szabina, Tücsi és Sofron István, Marton Adriennék, valamint Polgár Kriszta és családja.

Az egykori szépségkirálynő egy kifinomultan elegáns, földig érő ruhát viselt a nagy napon. Néhány mozzanatról a 24 órán át elérhető Instagram-történetében is beszámolt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!