Nehéz időszak

2022.07.28. 06:14

Gyötrelmes fájdalom kínozta szülés után az Exatlon-sztár feleségét

Az első két nap szépségeiről és nehézségeiről mesélt szülés után az Exatlon Hungary korábbi szereplőjének, Nagy Daninak a felesége.

Ramóna májusban adott életet második gyermeküknek, Elíznek. A szülés után azonban probléma merült fel, súlyos fájdalmak gyötörték.

Elindult a szoptatási nehézség már az első éjszaka. Már az első nap kisebesedett a mellbimbóm, ami elképesztően kellemetlen érzés. Valószínűleg azért, mert az aranyóra nekünk másfél óra volt és Elíz végig cicin volt. Szerintem felázhatott a bőröm és már este vérzett, úgyhogy finoman szólva nagyon kellemetlen volt minden szoptatás” – mesélte Ramóna. Hozzátette, Elíznek nagyon erős volt a szopóreflexe. Az édesanya minden szoptatásnál segítséget kért a kórházban, hogy ne fájjon neki annyira.

Tényleg nagyon gyötrelmesnek tűnt, és mondták is a tanácsadók, hogy ennek nem szabadna, hogy ilyen legyen – mesélte Dani a Bors cikke szerint.

Második nap délután jött a tejbelövelés fázisa, éjszaka Ramóna már a falat kaparta minden egyes szoptatásnál. Hideg-meleg borogatást kellett alkalmaznia.

A szoptatásnak nem szabad fájnia, az elején persze feszül, de annyira nem szabad fájnia, amennyire nekem fájt. Tehát ott valami probléma van, és erre rá kell jönni, hogy mi – mondta Ramóna.

Súlyos árat fizettek

A kis Elíz testvérével, Olivérrel ellentétben luxus körülmények között született.

Ahhoz képest, hogy Olivérrel államiban szültünk, és nem voltak nagy költségek, itt majdnem egy millió forint egy szülés – mondta Nagy Dani arról a magánkórházról, ahol kislánya meglátta a napvilágot.

Ez az ár arra a két-három napra vonatkozik, amíg az édesanya bent tartózkodik. Ehhez még hozzájön a szülésznő díja.

Összeadva azt beszéltük, hogy ilyen másfél millió körül volt – mondta Ramóna. Férje hozzátette, nekik minden forintot megért, olyan szolgáltatást kaptak a pénzükért cserébe.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!