Őszinte vallomás

2022.07.31. 06:00

Dobó Ági kitálalt a házasságáról

A kétgyermekes anyuka július elején ment férjhez.

Tavaly novemberi szűk körű, polgári esküvőjük után idén július tizedikén is örök hűséget fogadott egymásnak Dobó Ági és Kis Csaba. A pár tizenkét éve van együtt, ez idő alatt két gyermekük született, Benedikt 2013-ban, Nataniel pedig 2016-ban.

A nyári menyegzőt vidéken, egy impozáns kúriában tartották, rengeteg szerettük, barátjuk és családtagjuk társaságában. Ági eddig is osztott meg apró részleteket a nagy napról, de most az Instagramon kérdezte meg a követőit, hogy szeretnének-e még tartalmakat látni élete legboldogabb pillanatairól - írja a Ripost.

Az egyik követője megkérdezte Ágit, hogy az esküvő vajon kettejüknek vagy inkább a külvilágnak szólt? Az őszinte kérdésre az egykori szépségkirálynő egyenes választ adott.

"Az életünk viszonylag sok részét mutatjuk a külvilágnak nap, mint nap. Azt gondolom, hogy a 2 napos esküvőnk 48 órájából pár percnyi kisvideó, szép pillanatot megörökítő fotó megmutatásával az, ami ott, akkor és ahogyan történt, mit sem veszít számunkra az értékéből, intimitásából, stb, és ha nem tennénk ezeket a részleteket nyilvánossá, zárt falak mögött, az emlékezetünkben őriznénk csak is PONTOSAN UGYANÍGY, UGYANEZT, ugyanezen helyszínen, szolgáltatókkal, vendégekkel, programokkal választottunk volna. Nem tudnék olyan aspektust említeni, amire ne azért került volna sor, vagy esett volna választás, mert MI azt szerettük volna... a "külvilág"hoz nem igazítottunk semmit, a saját vágyainkhoz, elképzeléseinkhez viszont mindent" - fogalmazott Dobó Ági.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!