Már nem titok

2022.05.14. 11:50

Zalatnay Sarolta elmondta: ez okozhatta Aradszky Éva halálát

Zalatnay Saroltát megrázta legjobb barátnőjének, Aradszky Évának az elvesztése, akivel tinikoruk óta elválaszthatatlanok voltak.

Zalatnay Saroltát megviselte barátnője, Aradszky Éva halála. Aradszky László özvegyének halálhírét a fia, Zsolt tudatta hétfőn. Az énekesnő és Éva tinédzser koruk óta barátnők voltak, és a kapcsolatuk az évek múlásával sem gyengült.

Évát rendkívül megviselte imádott férje, Aradszky László 2017-es halála, de Cini mindig mellette állt. Legutóbb épp néhány napja hívta Évát telefonon.

Négy nappal ezelőtt hívtam fel, nem volt semmi konkrétum. Fura hangja volt, kérdeztem, hogy valami bajod van? Azt mondta, hogy kórházba megy kivizsgálásra, vérnyomás gondokról beszélt, hogy magas néha. De nem úgy mondta, hogy baj van. 

Kiderült, hogy voltak bajok, de ő sem beszélt róla soha. Mindig azt mondta, hogy kell az energia" - fogalmazott a Mokkában Zalatnay Sarolta, aki szerint a barátnője azért nem szólt neki a problémáiról, mert nem akarta elkeseríteni őt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában