Hoppá!

2022.02.22. 12:50

Tóth Gabi bevallotta az igazságot egyéjszakás kalandjairól

Az énekesnő őszintén, könnyezve beszélt érzéseiről és az anyaságról is.

A Palikék Világa by Manna című műsorban ezúttal Tóth Gabi vendégeskedett. Az énekesnő a műsorvezetők kérdéseire őszinte válaszokat adott, beszélt Krausz Gáborral való kapcsolatáról, és arról is, hogyan született meg a legújabb dala - derül ki a Bors cikkéből.

 

Ezután a beszélgetés egy pontján olyasmi történt, amire maga Palik László sem volt felkészülve. A könnyeivel küzdött Gabi, amikor az anyaságról és a lányával való kapcsolatáról kezdett beszélni. Elárulta, mi az, amit mindenképpen szeretne továbbadni gyermekének.

 

– Én a szülinapomat igazából december 3-án tartom, amikor Hannaróza megszületett. Ott volt ez a 3 kilós pici élet a kezemben, és azon gondolkoztam, mit fogok neki átadni, amire büszke lesz és amitől ő erős lesz. Transzgenerációs sokkba kerültem azáltal, hogy a női felmenőim összes élményét megéltem, és igazából akkor éreztem, hogy újra az a hit van bennem, ami gyerekkoromban. Arra törekszem, hogy ezt adjam át Hanninak. Bánthatnak ezért, vagy elmondhatnak mindennek, hogy ki hogyan vásárolt meg, de engem a gyermekem lelke rabolt el, és azért dolgozom, hogy olyan erős gyökeret adjak neki, mint amit nekem adtak a mamámék – mondta könnyes szemmel Gabi. 

 

 

Borítókép: MTI/Mohai Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában