Ijesztő hírek

2021.12.06. 19:09

Lélegeztetőgépre került egy magyar olimpiai bajnok

A tornász, a hírek szerint, három hete betegedett meg. Az elmúlt napokban pedig súlyosra fordult az állapota.

A Magyar Nemzet információi szerint Csollány Szilveszter megfertőződött a koronavírussal; az 51 éves, a versenyzéstől 2003-ban visszavonult, olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász kórházban van, az állapota súlyos, lélegeztetőgépre került.

[eadvert]

A Magyar Nemzet november 23-án telefonon kereste Csollány Szilvesztert, vele szerették volna elkészíteni a szokásos szombati interjút, ekkor azt mondta, hogy örömmel áll a rendelkezésükre, de egy hét türelmet kér, mert gyengélkedik. Múlt hétfőn csak sms-ben reagált a megkeresésre, azt üzente, hogy továbbra sem tud nyilatkozni, mert kórházba került. A ma már nem is válaszolt, délután pedig arról értesült a szerkesztőség, hogy súlyos állapotban van kórházban. Információik szerint először Sopronban kezelték, majd Budapestre szállították.

A Magyar Tornaszövetség Csollány Szilveszter állapotával kapcsolatos sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta ezeket az információkat.

Csollány Szilveszter az utóbbi időben, megbetegedése előtt edzőként dolgozott Ausztriában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában