Fájdalom

2021.12.15. 15:31

Gyászol a magyar vívósport: tehetséges párbajtőröző volt a 17 éves újpesti diák

Nemcsak a szülők, az egész Könyves Kálmán Gimnázium megroppant. Nagy veszteség érte a fiatal családját és ismerőseit is.

Elhunyt az a 17 éves újpesti diák, akit a tornatanárja élesztett újra.

A fiatal fiú váratlanul lett rosszul, majd kórházba került. Úgy tűnt, túl van a nehezén, állapota stabilizálódott. 

Ákos minden erőfeszítés és orvosi harc ellenére azonban életét vesztette.

A következő hét tanítási nap a gyászé lesz az újpesti Könyves Kálmán Gimnáziumban. A Díszteremben lehet majd mécsest, gyertyát gyújtani és virágot elhelyezni a 11. osztályos diák emlékére.

Nemrég az is kiderült, hogy a Ferencváros tehetséges párbajtőrözője volt Ákos. Klubja megható szavakkal búcsúztatta a fiatal tehetséget.

„Gyászol a magyar vívósport. Tizenhét évesen, szívelégtelenség okán váratlanul elhunyt D. Ákos, az FTC párbajtőrözője. Alig több mint két hete még a junior bajnokságon szerepelt…” – írta a szövetség közleményében.

.A 17 éves vívó hat esztendeje valamennyi korosztályos verseny állandó résztevője volt, csapatban több helyezést is szerzett az óbudaiakkal, az ősztől ferencvárosi színekben versenyzett a szakosztály tagjaként. Őszinte részvétünk a családnak és a sporttársaknak” – olvasható a bejegyzésben a Ripost szemléje szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában