megható vallomás

2021.10.29. 14:18

Rúzsa Magdi elárulta, hogy ebből nem enged: így fogja nevelni gyermekeit

A hármas ikrekkel várandós énekesnő, jó időre elköszönt a képernyőtől, a színpadtól, de ez idő alatt sem tétlenkedik.

Rúzsa Magdi a férjével

Forrás: Ripost

Az egykor szülésznőként dolgozó fiatal lány a szülőfalujában, Kishegyesen szövögette a terveit arról, hogy egyszer ünnepelt énekesnő válik belőle. 15 évvel később pedig, arról számolt be közösségi-oldalán, hogy új hangosítást kapott a kishegyesi Szent Anna római katolikus templom, méghozzá az ő segítségével.

Korábban a korábban a Borsnak azt nyilatkozta, hogy 15 éve egy vajdasági kis faluból indult útnak, hogy valóra váltsa álmait. Az énekesnő azóta mindent elért, amiről egykor álmodott. Úgy érzi, ezt Istenbe vetett hitének köszönhet. Rúzsa Magdi most élete legfontosabb szerepére készül, az anyaságra.

Az énekesnő ígéretet tett, hogy amíg ő él mindig gondoskodni fog a templomról. A gyerekeit pedig úgy neveli majd, hogy miután ő már nem lesz, ők vigyék tovább az ígéretet – szúrta ki a lap.

Boldogság!!! A kishegyesi templom hangosítása talán a hatvanas évek óta nem lett felújítva. A papnak szinte kiabálnia kellett, hogy hallják. Idén gondoskodtam róla, hogy a templom új hangosítást kapjon és lecseréltettem a régi rendszert. Ígéretet tettem a bejáratban lévő Szűz Máriának (ez a kedvenc szobrom a templomban), hogy amíg élek gondoskodom a mi kis templomunkról. A gyerekeimet meg úgy nevelem majd, hogy miután én már nem leszek, ők vigyék tovább az ígéreteimet. Adni jó!

- írta bejegyzésében az énekesnő.

Borítókép: Rúzsa Magdi férjével

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!