Nemzet Színésze

2021.08.03. 06:04

Így néz ki most Andorai Péter sírja

Nemzet Színésze alig egy éve halt meg, de a végső nyughelyét belepte a fű és a gaz.

Budapest, 2016. szeptember 26. A magyar színház- és filmművészet kategóriában Prima Primissima Díjra jelölt Andorai Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, a Nemzet Színésze budapesti otthonában 2016. szeptember 26-án. MTI Fotó: Czimbal Gyula

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Czimbal Gyula

Egyre tragikusabb a helyzet a Farkasréti temető művészparcellájában. A múlt héten a Metropol már megmutatta, mennyire méltatlanul néz ki a néhai Nemzet Színésze, Gera Zoltán és a legendás Schütz Ila sírja – írja a Metropol.

A legfrissebb képeink szerint nem jobb a helyzet a tavaly elhunyt Andorai Péter sírjánál sem. A Nemzet Színésze fejfája gyönyörű, és egy évvel a halála után még nem állt be a föld, vagyis nem kaphatott még sírkövet a végső nyughelye. A mindent elöntő gaz azonban nagyon szomorú látvány, hiszen az ország egyik legnagyobb művésze nyugszik ott.

Ilyen állapotban van a legendás színész sírja
Fotó: Metropol

 

Arról, hogy ez kinek a felelőssége, megoszlanak a vélemények, sokak szerint a családnak, míg mások szerint a temetőnek kéne rendben tartani a magyar legendák sírjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!