Bulvár-celeb

2021.06.25. 13:01

Kollégáit riasztották a tragikus balesethez – egy mentőápoló halt szörnyet az 52-es főúton

Solt és Fülöpszállás között történt a tagédia csütörtök kora este.

Forrás: baon.hu / Pozsgai Ákos

A tragikus balesetben érintett két jármű egy kamion és egy Opel személyautó volt. A helyszínre Kecskemétről, Szabadszállásról és Kalocsáról érkeztek mentők, továbbá két mentőhelikopter Balatonfüredtől, illetve Budaörsről – írja a baon.hu.

A személyautó vezetője a balesetben elhunyt, a mellette utazó feleségét a mentőhelikopter Budapestre, míg egyik gyermekét Kecskemétre szállította. Velük utazott másik gyermekük is, akinek állapotáról egyelőre nincs információ.

A sofőrnek esélye sem volt élve kiszállni ebből az autóból...
Fotó: baon.hu / Pozsgai Ákos

A baon.hu információi szerint az elhunyt édesapa mentőápoló volt. A Békés megyei hírportál, a beol.hu azóta kiderítette, hogy a 43 éves férfi, a szarvasi mentőállomás munkatársaként dolgozott. Korábban pedig több mint egy évtizeden át rendőrként szolgált.

A szív megszakad ilyenkor...
Fotó: baon.hu / Pozsgai Ákos

A Bors azt írta, hogy a család a Balatonról tartott haza. Harmadik gyermekük azért nem volt velük, mert éppen egy jutalomkiránduláson vett részt. A bulvárlap információi szerint az édesanya is nagyon súlyos sérülésekkel került a kórházba: egyelőre mesterséges kómában tartják, az életéért küzdenek az orvosok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!