Bulvár-celeb

2021.03.21. 18:01

Súlyos sérülést szenvedett a forgatáson a TV2 sztárja

Csúnyán megsérült a keze a sorozat forgatásán. A Jóban Rosszban csinos üzlettulajdonosa a sérülés láttán kis híján elvesztette az eszméletét.

Forrás: TV2

Nóra már hozzászokott a Kék Macsek díszleteihez, ezért ott már otthonosan mozog, azonban az egyik jelenetben a Bodolai család lakásába látogatott el.

Ismeretlen volt a terep

A történet szerint a jelenet végén a ka­rakterétől meg­szokott vérmérséklettel kiviharzott a la­kás­ból, és be­csapta ma­ga után az ajtót, aminek az egyik ujja látta kárát.

Forgatás közben történt a baj
Fotó: TV2

– „Melis mentalitással” kellett kimennem, és erősen behúztam magam után az ajtót, ami sokkal nehezebb volt, mint amihez hozzászoktam. Sajnos ottmaradt a kezem, és az egyik felső ujjpercem egy részéről gyakorlatilag lefejtette a bőrt – kezdte a Borsnak Tóth Zsiga Nóra, aki elárulta, hogy nem bírja elviselni a vér látványát.

Figyegett rajta a bőr

– Ledarálta az ujjamat, fityegett rajta a bőr. Egyáltalán nem bírom a fájdalmat, ha meglátok egy csepp vért, rögtön el­ájulok – tette hozzá Nóra, aki azonnal elsápadt és szédülni kezdett.

A kollégák rögtön a segítségére siettek, míg az egyikük tartotta benne a lelket, addig egy másik munkatársa kóláért szaladt. A lógó bőrt gyorsan lefertőtlenítették, és szakszerűen visszatapasztották. Nóra igazi pro­fi, ugyanis egy kis pihenő után is­mét kame­rák elé állt, sőt aznap négy újabb jelenetet is felvettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!