Bulvár-celeb

2021.03.27. 22:34

Megrázó részletek a barcikai öngyilkosságról: ezt ordította testvére az ugrás előtt Juditnak

Tragédia történt szombaton délután Kazincbarcikán. Öngyilkos lett, kiugrott a negyedikről egy 40 éves nő, hiába küzdöttek az életéért, meghalt.

Forrás: Bors

Megrázó részletet mesélt egy helybéli a BorsOnline-nak a szombat délután, a Borsod-megyei Kazincbarcikán történt öngyilkosságról.

A városba bevezető 26-os főút bal oldalán, a négyemeletes házak egyikének felsőbb emeletéről ugrott ki egy nő.

Sütögettünk a barátainkkal, amikor arra lettünk figyelmesek, hogy mentőautók verik fel a környék csendjét és épp nálunk, a főút másik oldalán álltak meg. Közelebb mentünk, hogy mégis, mi történt. Akkor derült ki, hogy egy nő kiugrott a negyedikről.

– mondta el a BorsOnline-nak egy szemtanú.

Hamarosan mentőhelikopter szállt le a ház melletti tisztáson, ám a gyors orvosi beavatkozás dacára a nő életét már nem lehetett megmenteni.

A nő ikertestvére ekkor ért a helyszínre, önkívületi állapotban volt, sírt, zokogott, állítólag nyugtatóinjekciót adtak neki a mentősök.

A megdöbbent helyiek még nézelődtek, körükben az az információ terjedt, hogy a nő nemigen kereste a környékbeliekkel a kapcsolatot. Ikertestvérével, Ágnessel mindig tökéletes volt az összhang közöttük, még annak ellenére is, hogy rebesgetik: Judit túlnyomórészt zavart volt.

A közeli dohányboltban azt beszélik, Judit csendben ült az ablakban mielőtt levetette magát a negyedik emeletről. Sejthető volt mire készül, mindenki kint volt már a helyszínen, a rendőrség, a tűzoltók, a mentők.

Sőt a középkorú nő testvére is, Ágnes, aki kétségbeesetten ordított neki fel, hogy menjen be az ablakból.

Elindult a lépcsőházban felfelé, de már késő volt, levetette magát a negyedikről. Minden erőfeszítés hiábavalónak bizonyult, a 40 éves Juditot nem sikerült megmenteni.

VAN SEGÍTSÉG!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!