felháborodott a falu

2021.01.11. 21:09

Talicskán tolták haza, majd meghalt egy férfi Alsószentmártonban – a helyiek elmondták mi történt (videó)

Felkapta a média, hogy Alsószentmártonban talicskán toltak haza egy férfit, aki halálra itta magát. Lejáratásként élik meg a helyiek a talicskás videót.

A Dunántúli Naplónak egy helyi lakos elmondta, hogy a 40 év körüli férfi fogyatékkal élt, aki tavaly vesztette el szüleit egy tűzesetben, mikor leégett a házuk. Az önkormányzattól szükséglakást kapott a falu szélén, a helyi tűzoltó szertárban – olvasható a bama.hu portálon.

A férfi részeges életmódot folytatott, de a falu elfogadta és segítette. Kisebb munkákat biztosítottak számára, élelmet adtak neki. Mint a informátorunk megemlítette, véleménye szerint a falut próbálják meg lejáratni. Egyesek szerint ugyanis már halott volt, amikor a talicskában tolták.

– Ne gondolja senki, hogy a kisebbség képes lenne ilyenre, hogy halottat talicskán tol haza

– tette hozzá.

A múlt heti szomorú eseményről annyit mondott, hogy a férfi már korábban fájlalta a szívét. Pénteken megint sokat nézett a pohár fenekére, mondhatnánk, eszméletlenségig itta magát.

Mivel saját lábán nem tudott hazamenni, és a ruhája sem a megfelelő állapotban volt, így autóba nem akarták ültetni, hogy azt összekoszolja, így talicskával vitték haza.

Ezt egy ipari kamera rögzítette, az alapján indultak el a rosszindulatú pletykák.

A lap megkereste az Országos Mentőszolgálatot az esettel kapcsolatban, akik egy rövid választ küldtek: mentőellátás nem történt az esettel kapcsolatban. A rendőrség sem volt bőbeszédű, ők annyit írtak:

a Siklósi Rendőrkapitányság folytat eljárást segítségnyújtás elmulasztása miatt ismeretlen tettes ellen. Az ügy részleteiről a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást nem kívántak adni.

A Dunántúli Naplónak eljuttattak egy videót múlt hétvégén, ahol látszik, hogy rendőrautók és egy mentő van a szertár előtt. A videót itt lehet megnézni.

A TV2 Tények megszólaltatta azt a férfit is aki az egyike volt azoknak, akik hazavitték az ittas embert. Ő bizonyítékot is mutatott arra, hogy akkor még életben volt a barátjuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!