szomorú szavak

2021.01.18. 12:03

Megszólalt Benkő László fia, Balázs: a gyász lassú küzdelem!

Tavaly november 18-án hunyt el az Omega egykori legendás billentyűse. Fia, Benkő Balázs azóta is mindennap gyászolja imádott édesapját.

Forrás: Bors archív

Az egész országot megrendítette, amikor kiderült, hogy többévnyi küzdelem után feladta a daganatos megbetegedéssel folytatott harcot Benkő László – írja a Bors.

Az Omega néhai billentyűsét a mai napig ezrek gyászolják, s nem telik el úgy nap, hogy egy szem fia, Benkő Balázs ne gondolna rá.

Balázs még nem tudja, mikor lesz könnyebb
Fotó: Bors-archív

„Nem tudom, az embernek mennyi időre van szüksége, hogy egyáltalán elfogadja: elveszítette az édesapját. Vannak mosolygósabb pillanatok is az életemben, általában hullámszerűen tör rám a hiányérzet, ami szerintem teljesen természetes. Akkor jön újra és újra elő a lelki fájdalom, amikor azokkal a dolgokkal találkozom, amit még apuval együtt csináltunk, vagy ha meghallom a zenéit, vagy meglátom a hátrahagyott dolgait. Ilyenkor magam alá kerülök” – vallotta be az AcNewsnak Benkő Balázs, majd hozzátette: minden percben igyekszik elfoglalni magát, ám nem könnyű nem az édesapjára gondolnia.

„Óriási szellemi örökség marad utána, így van miből »töltekezni«, de a gyász, az elvesztés megemésztése egy lassú folyamat, lassú küzdelem”

– zárta megrendülten Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!