nagy a szerelem...

2020.12.10. 16:03

Curtis még el sem vált, de már közös gyereket tervezget új szerelmével

A rapper és profi kosárlabdázó szerelme, Barnai Judit felvállalták kapcsolatukat, közös jövőt terveznek.

Forrás: Móricz István

Curtis és barátnője nyáron, a Balatonon ismerkedtek meg, a kapcsolatot pedig nemrég vállalták fel a nyilvánosság előtt. „Még nincs itt az ideje annak, hogy találkozzon a családommal. Pár tesómmal már összefutott, ők nagy szeretettel fogadták, engem pedig bemutatott az anyukájának” – mondta a hot!magazinnak Curtis, majd azzal folytatta, hogy hamar tudatosult benne, többet szeretne Judittól.

Fotó: Instagram

 

„Azonnal megtaláltuk a közös hangot, hamar egy hullámhosszra kerültünk. Ha valamiben nem értünk egyet, arról is képesek vagyunk értelmesen és higgadtan vitatkozni. Veszekedés még nem volt, de nem is lesz” – tette hozzá.

A pár nem titkolja, hogy már a gyermekvállalásról is szót ejtettek.

„Vágyom gyerekre. Nyilván, mivel sportoló vagyok, jól kell időzíteni. Az első baba után még szeretnék visszamenni a pályára. Ati ha szeretné, ha nem, nincs más választása.

Sokáig nem hittem neki, hogy tényleg szakítottak Krisztivel, olyan furcsa volt ez az egész helyzet. Mára elfogadtam és bízom benne, hogy mihamarabb eljön az az idő, hogy találkozhassak a családjával, békességben” – tette hozzá Curtis párja. Az interjúból az is kiderül, hogy a rapper továbbra is jóban van volt feleségével, egyelőre nem válnak el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!